Hudební bazar
Prohlížet Vložit Vytvořit účet Přihlásit se
Kategorie
vše 9382/9382
Kytary 3850/3850
Baskytary 761/761
Bicí 990/990
Klávesy 526/526
Smyčce 89/89
Dechy 262/262
Zvuk 1749/1749
Světla 148/148
Hudebníci 714/714
Lekce 96/96
Ostatní 197/197
TOPlist

Ochrana osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů

I. Základní ustanovení

1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je AUDIO PARTNER s.r.o, IČ 27114147 se sídlem Mezi Vodami 23, 143 00 Praha 4 (dále jen: „správce“).

2. Kontaktní údaje správce jsou:

  • adresa: Mezi Vodami 23, 143 00 Praha 4
  • email: komunikace@kytary.cz
  • telefon: 800 100 029

3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a

2. Správce zpracovává osobní údaje, které správce získal na základě vaší inzerce či registrace

III. Zákonný důvod a účel a zpracování osobních údajů

1. Účelem zpracování osobních údajů je:

  • vyřízení požadavku na inzerci; při inzerci jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení požadavku (jméno a adresa, kontakt)
  • správce nezasílá žádné obchodních sdělení

3. Ze strany správce dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV. Doba uchovávání údajů

1. Správce uchovává osobní údaje po dobu kdy je inzerát zveřejněn a po dobu, kdy je uživatel veden v systému inzerce

2. V případě požadavku na vymazání účtu, správce osobních údaje vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

1. Příjemci osobních údajů jsou osoby pouze správci serveru, kteří dohlížejí nad obsahem serveru

2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

VI. Vaše práva

1. Za podmínek stanovených v GDPR máte:

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR
  • právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek

2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.


Pokud si přejete nás kontaktovat, použijte kontaktní formulář nebo volejte přímo na tel. 800 100 029.

© 1999-2021 HudebníBazar.cz